S.O.S. presenteert:

aLIVE AGAIN

 

De vereniging S.O.S. –oftewel Schiplaken Op Straat- werd zeven jaar geleden opgericht met de bedoeling de inwoners van Schiplaken dichter bij elkaar te brengen door regelmatig originele, mobiliserende evenementen te organiseren. Op die manier willen de initiatiefnemers een steentje bijdragen aan de strijd tegen de toenemende vervreemding en verzuring in onze samenleving, die helaas niet stopt aan de grenzen van ons dorp.

 

Het eerste wapenfeit van S.O.S., de Langste Tafel op 3 juli 2010, was meteen een schot in de roos. Dit onvergetelijke evenement lokte meer dan 2.000 belangstellenden naar een reusachtige, 750 meter lange feesttafel in de Burggraaf Terlindenlaan. Ook het evenement India à volonté, in de zomer van 2011, kon op heel wat belangstelling rekenen. En een jaar later zorgde Schiplaken op de catwalk voor een nooit geziene animo.

 

Na een periode van welverdiende rust is het team van Schiplaken Op Straat nu helemaal terug met een reeks originele activiteiten in 2017. We starten op 17 april met ‘aLIVE concert’, een heus paasconcert gecombineerd met een leuke paasbrunch en een eierenworp voor de kleinsten. Later op het jaar volgt een quiz.

aLIVE AGAIN

Over het eerste aLIVE CONCERT waren de reacties onverdeeld: prachtig, ontroerend, zeer kwalitatief. Omdat er heel veel mensen te kennen gaven niet te hebben kunnen komen op Paasmaandag (familiefeest, brunch,..) geven we graag een tweede kans: aLIVE AGAIN. Op zaterdag 1 juli komt hetzelfde team een namiddag en een avondconcert geven, ditmaal in de grote zaal van Den Bosuil in Schiplaken. Het concept blijft hetzelfde:

2016 was een triest jaar voor de muziek. Vele beroemde zangers en muzikanten ruilden het tijdelijke voor het eeuwige. Met dit concert laten we enkelen onder hen verrijzen. Om dit op de best mogelijke wijze te doen, hebben we drie zangers van groot kaliber uitgenodigd: Deborah De RidderHans Peter Janssens en Dieter Troubleyn. Zij brengen onder begeleiding van een professionele band nummers van muzikale grootheden als Prince,Yasmine, David Bowie, Queen, The Eagles, Zjef Van Uytsel, Toon Hermans, Wim Sonneveld, Jacques Brel, George Michael,….
aLIVE AGAIN vindt plaats in Den Bosuil te Schiplaken. Er is een concert om 14 uur en een tweede om 20 uur.

Aan de innerlijke mens is ook gedacht. Om 12 en 18 uur bieden we de mogelijkheid tot ons Langste Tafel Menu. Een halve gebraden kip, appelmoes, sla, tomaten, driekleurenbrood en een dessertje wachten de hongerigen op.

 

Uiteraard kan een ambitieus evenement als aLIVE AGAIN niet plaatsvinden zonder sponsoring. S.O.S doet dan ook graag een beroep op uw vrijgevigheid. In ruil voor uw financiële steun krijgt u toegangstickets en een vip-arrangement. Dit omvat de beste plaatsen voor het concert en een gereserveerde tafel voor het Langste Tafel Menu.

Zoals gebruikelijk staat dit evenement overigens in het teken van een goed doel. Eerder steunde S.O.S. al ‘Cliniclowns’. Deze keer is ‘Prinses Harte’ de begunstigde, de sympathieke Mechelse vzw die zich inzet voor kinderen met kanker. Door S.O.S. te steunen, verstevigt u dus niet alleen het sociaal weefsel in Schiplaken en omgeving, maar steekt u ook zieke kinderen en hun weldoeners een hart onder de riem.

 

Alvast hartelijk bedankt voor uw vrijgevigheid!