Tot onze grote spijt zien we ons verplicht aLIVE AGAIN volledig te annuleren. 

 

Mensen die al een ticketje gekocht hadden, krijgen hun geld terugbetaald via hetzelfde manier dat ze het aangekocht hebben (Bakkerij Vermeulen of via storting).

 

Met onze oprechte excuses,

Schiplaken Op Straat

 

 

Reacties van het publiek

S.O.S. kreeg talrijke reacties, we laten jullie even meelezen :

“Gisteren te lang op het ALIVE concert van Schiplaken op Straat blijven plakken en daardoor heel de dag gecrosst. Dus nu toch even 5 minuutjes langer wakker blijven want absoluut het vermelden waard. Prachtig  mooi concert, puur kippenvel! Wat een muzikanten! En Dieter Troubleyn, Deborah de Ridder en HansPeter Janssens… Gewoon klasse! Een prachtige organisatie! Een geweldig dikke proficiat en merci!”

***********

“Proficiat!!! Het was prachtig, schitterend georganiseerd, fantastische begeleiding, geluid perfect afgeregeld !! Heb er super van genoten!!!”

***********

“Bedankt voor deze eerste editie van aLIVE. Een fantastisch concert met Deborah de Ridder, Hans Peter Janssens en Dieter Troubleyn begeleid door een ongelooflijke band.  Net drie buitenaardse wezens! Still Chocked, ongelooflijk!”

***********

“We hebben heel erg genoten hebben van het aLIVE concert dat jullie hebben georganiseerd op 17 april.   Ook de brunch was heel erg lekker. Een dikke proficiat aan u en gans uw team voor de zeer goede organisatie. Wij hopen natuurlijk dat jullie in de toekomst nog zulke leuke evenementen organiseren in Schiplaken. Wij zullen dan zeker van de partij zijn.”

***********

“Dank je wel voor het initiatief SOS.
We willen jullie graag feliciteren met de organisatie van vorige maandag.
Het concert was niet alleen een optreden van ongekende schoonheid maar eentje van zeer hoog niveau. Niet alleen vocaal – reusachtig! – maar ook instrumentaal qua arrangementen
en vertolking was het subliem. Toptalent.
Bij momenten was ik verbaasd, ontroerd, getroffen, … En meer moet muziek dan toch niet zijn? Overbrengen van emotie en een publiek ik de juiste sfeer krijgen. Het is 100% gelukt.
Als je zoiets uit de (klank)kast kan toveren, dan ben je wel heel goed bezig, denk ik dan.
Wij hebben er geweldig van genoten. Voor herhaling vatbaar?
Voor herhaling … of vervolg!
Dit moet je toch ook meemaken … ‘once in a lifetime!’… “

***********

“Het aLive Concert was prachtig!  Het kwam goed tot zijn recht in die kerk, krachtig gezongen. De band en de zangers waren zéér goed op elkaar ingespeeld. De zangers hadden apart een mooie stem. Hans Peter Janssens had een mooie zware stem, ik hoor graag opera’s. Zeker voor herhaling vatbaar!”

***********

“Het was echt fantastisch ! We hebben er van genoten. Dikke pluim voor de zangers en zeker ook voor het orkest. Proficiat voor de inrichters en hun vrijwilligers. We zien al uit naar een volgende voorstelling want dit is zeker voor herhaling vatbaar.”

 

17 april 2017

Het concert werd goed gesmaakt in de gevulde kapel. Het spontane warme applaus met de staande ovatie deed zichtbaar plezier aan onze artiesten. Ook de brunch viel in de smaak. Aan alle tafels waren glimlachende gezichten te zien. Wanneer de solisten binnenkwamen bij de tweede shift, werden ze nogmaals op een applaus getrakteerd. De Paashaas en zijn helpertjes hebben bijna 10 kg eieren geworpen naar de aanwezige kindjes. Die konden rapen dat het een lieve lust was. Hieronder enkele sfeerbeelden van deze mooie dag.

 

 

11 & 14 april 2017

Ook de pers besteedde aandacht aan ons initiatief. Rondom en het Nieuwsblad publiceerden een artikel.

 

 

29-31 maart 2017

Deborah De Ridder, Hans Peter Janssens en Dieter Troubleyn repeteren duchtig onder de kundige leiding van Pol Vanfleteren

 

 

 

25-26 maart 2017

Onze mooie affiches verschijnen in het straatbeeld

 

 

Save the date!

 

Voor 2017 heeft S.O.S. drie top evenementen in de startblokken staan, hou deze data alvast vrij :

maandag 17 april : paasconcert, paasbrunch en paaseierenworp
zaterdag 1 juli : Retro fuif
zaterdag 14 oktober : Quiz à la S.O.S.

Meer info volgt snel.

Het goede doel dat we gaan steunen met deze drie activiteiten is het mooie project van Prinses Harte.