Tot onze grote spijt zien we ons verplicht aLIVE AGAIN volledig te annuleren. 

 

Mensen die al een ticketje gekocht hadden, krijgen hun geld terugbetaald via hetzelfde manier dat ze het aangekocht hebben (Bakkerij Vermeulen of via storting).

 

Met onze oprechte excuses,

Schiplaken Op Straat

 

 

 

aLIVE AGAIN

Wegens groot succes en talrijke vragen tot herneming, heeft S.O.S. besloten aLIVE CONCERT te herhalen. Onze gasten worden aLIVE AGAIN. De geplande retrofuif vervalt. Op 1 juli komen Deborah de Ridder, Hans Peter Janssens, Dieter Troubleyn en onze drie topmuzikanten naar Den Bosuil te Schiplaken om nogmaals de overleden sterren hun stem te geven. Het concert zal tweemaal plaatsvinden.  Het eerste concert start om 14u, om 20u doen ze dit over.

 

  

 

Langste Tafel Menu

Wie herinnert zich nog de Langste Tafel van Schiplaken Op Straat in 2010? De halve kip met appelmoes werd toen gesmaakt door 1800 feestvierders. Om jullie terug in die sfeer te brengen, is er de gelegenheid om te komen proeven van dit lekkere menu: 1/2 gebraden kip, appelmoes, sla, tomaten, driekleurenbrood en als afsluiter een lekker dessertje van Bakkerij Vermeulen. Het middageten start om 12u en om 18u serveren we jullie het avondeten.

 

Iedereen is van harte welkom! Kies je momenten uit, combineer naar hartelust, maar vooral: kom GENIETEN!

 

Programma

12 uur: Langste Tafel menu
14 uur: aLIVE AGAIN
18 uur: Langste Tafel menu
20 uur: aLIVE AGAIN